ΚΟΝΤΟΛΑΖΟΣ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΓΚΡΕΚΟΥ ΣΤΟ NORTH LIVE STAGE

Το Εμπατή αποτέλεσε ένα μαγαζί θρύλο στα νυχτερινά δεδομένα της Αθήνας, αφού εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο την γνήσια, αυθεντική και λαική διασκέδαση που πρέπει να προάγουν τα καθαρόαιμα μπουζούκια. Φυσικά, τα τελευταία χρόνια, όντας πλήρως ανακαινισμένο και ανανεωμένο, και με όνομα North live stage, διατηρεί την ενέργεια και το κλίμα του μαγαζιού αναλλοίωτα, με τον κόσμο να συνεχίζει να το επιλέγει φανατικά για να γίνει μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας διασκέδασης.

Το North live stage είναι από τα στολίδια των Βορείων Προαστίων, και όλα δείχνουν πως ο φετινός χειμώνας του ανήκει δικαιωματικά, αν αναλογιστεί κανείς την σπουδαία μουσική ομάδα που θα απογειώνει σταθερά τα βράδια μας. Η Παρασκευή 18 Νοεμβρίου αποτελεί την μέρα της επίσημης πρεμιέρας του εμπατή North, με τον Δημήτρη Κοντολάζο, τον Σπύρο Σπυράκο και την Έλενα Γκρέκα, να αποτελούν τα ονόματα εγγύηση για την διασκέδαση μας, αυτή την χειμερινή σεζόν.

Ο Δημήτρης Κοντολάζος, όντας ανανεωμένος έρχεται να κρατήσει το μουσικό τιμόνι του North για αυτή την χειμερινή σεζόν. Ο ίδιος, έχει μια πολύ μεγάλη και επιτυχημένη καριέρα στο ενεργητικό του, όπως και αρκετά μεγάλη εμπειρία στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Ο πολύ αγαπητός λαικός τραγουδιστής θα μας χαρίσει, από την νέα του μουσική στέγη στα Βόρεια Προάστια, μοναδικές στιγμές διασκέδασης, και νύχτες γεμάτες κέφι και χορό μέχρι να ξημερώσει.

Ο Δημήτρης Κοντολάζος, διαθέτει μια καθαρόαιμη λαική χροιά, που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολύ σπουδαίους δημιουργούς οι οποίοι είδαν στο πρόσωπο του έναν καλλιτέχνη που είχε έρθει για να μείνει. Μαζί με τον σπουδαίο αυτό καλλιτέχνη, θα βρίσκεται ο εξαιρετικός λαικός τραγουδιστής, Σπύρος Σπυράκος, ο οποίος διακρίνεται για το κέφι και το πάντα ευδιάθετο κλίμα που προάγει σε κάθε live του. Το κομμάτι του ‘Ο έρωτας με έρωτα περνάει’, τον κάνει ευρέως γνωστό, και αποτελεί μια μοναδική ερωτική μπαλάντα που άγγιξε τον καθένα.

Αυτή την μοναδική παρέα, έρχεται να συμπληρώσει μια υπέροχη λαική φωνή, η Έλενα Γκρέκου, όπου όπως φαίνεται θα συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω της. Με εκρηκτική εμφάνιση, και πολύ ξεχωριστό μέταλλο στην φωνή της, έχει εμφανιστεί σε σπουδαία μαγαζιά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, πρκαλώντας τον απόλυτο πανικό. Αυτή την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, Δημήτρης Κοντολάζος, ο Σπύρος Σπυράκος και η Έλενα Γκρέκου, θα πραγματοποιήσουν την επίσημη πρεμιέρα τους στο North live stage, τοποθετώντας την ουξίδα της διασκέδασης να δείχνει αποκλειστικά έναν και μόνο προορισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *